keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Monta muistoa löydät kuvasta?


Monia blogeja seuratessa voi huomata, että kevätsisustus pitää sisällään ainakin keltaista ja vaaleanvihreää! Kyllä niitä löytyy meiltäkin, tuoreiden kukkien ja parvekekalusteiden muodossa. Pirteitähän nuo keväisen värit ovat, mutta tämän talouden kevätverhoja etsiessä päädyin ihaniin pellavaverhoihin, jotka löysin Wiklundin yläkerran kangaskaupasta. 

Japanilaishenkinen ja kauniisti laskeutuva verho on sijoitettu olohuoneeseen vain toiselle puolelle ikkunaseinää, toisella puolella on omin pikku kätösin tehty "taulu". Laitoin takana olevalle verhokiskolle ohuen ja läpikuultavan verhon korostaakseni pellaverhon värimaailmaa.

Rakastan muistoja, ja niistä kertovia esineitä. Mitä useampi samalla silmäyksellä, sen parempi! Sydämin koristettu kukkakeppi on saatu ystävältä lahjaksi, kun lapsemme syntyi. Mosaiikkikukkaruukku on omaa käsialaani opiskeluajoilta. Mahonkinen purnukka on muisto ulkomailta.

Ukki on aikanaa hiekkapuhaltanut tuon ihanan hyllyn, lieko alkuperäistarkoitus leivonta- tai puhelinpöytä? Vilttipinosta löytyy mm. isäni lapsuudenaikainen viltti, josta löytyy reikiä. Reijät ovat isän käsialaa..pikkupoikana saksittu! Mahtoi tulla koivuniemen herrasta!

Ikea Poäng-tuoli ei pidä sisällään muistoja, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan se istuu olohuoneeseemme kuin nenä päähän. Etsimme sopivaa tuolia pitkään, ja vaihtoehdoiksi jäivät 79 euron Poäng-tuoli sekä 1700 euroa maksava design-tuoli. Poäng oli elämäntilanteeseemme paras ratkaisu: se oli passelin kokoinen, mukava istua, sekä antoi mahdollisuuden hankkia kotiin myös jotain muuta mukavaa hintansa puolesta!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti